Event: Sesshin amb Kojun Oshô-San

El dies 19, 20 i 21 d’octubre tindrem la satisfacció de rebre a Catalunya al Roshi Kojun Kisighami Oshô, que dirigirà una sesshin al Priorat o Bellaguarda, a un lloc per determinar encara. El Roshi viu habitualment al seu ermitatge Jinko-an des de fa 40 anys, en les muntanyes de la Prefectura de Mie, ensenyant zazen i la costura del kesa.

Kojun Kishigami Osho (nascut l’any 1941) va conèixer al Mestre Kôdô Sawaki quan tenia quinze anys. L’any 1962 va rebre l’ordenació de monjo. Abans de la mort de Sawaki va rebre la transmissió l’any 1965. Kojun Kishigami Osho és l’últim monjo encara viu de Mestre Kôdô Sawaki, el gran reformador del zen al Japó en el segle XX. És una gran sort per nosaltres que l’any 2018 ens hagi promés de visitar-nos i dirigir una sesshin a Catalunya.

Tantmateix, l’ocasió és irrepetible i paga la pena de fer la vostra pre-inscripció lo abans possible, escrivint a kannonprajna@gmail.com.

El programa d’aquesta sesshin el trobareu aquí explicat in extenso.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *