Event: cerimònia del té

El proper divendres, 13 de juliol, a les 20:00, ens trobarem per prendre té segons un ritual senzill d’inspiració taoista, conegut amb el nom de Cerimònia del Bol, cerimònia que te en el mestre Wu De (Aaron Fisher) el seu referent i principal difusor.

La participació és oberta a tothom i l’aportació econòmica, voluntària. El temps estimat de tota la cerimònia és d’uns 90 minuts. Els assistents prenen seient en un zafu i en silenci meditatiu observen els preparatius del té. Es serveixen uns tres bols, que s’assaboreixen en aquesta mateixa actitut de recolliment i intimitat. Posteriorment, es conversa, de forma distesa, sobre l’experiència.

No s’ha de confondre la cerimònia japonesa del té (chanoyu) amb aquesta altre que practicarem, que és xinesa i propera al gongfu cha.

 

茶禅一味

Cha Zen Ichi Mi  – El Té i el Zen tenen el mateix sabor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *