Qui som

 

 

Es fa una mica difícil dir qui som, potser per això practiquem Zazen.

Si evitem les formes curriculars -que són ridícules-, caldrà dir que provenim del món de la medicina, la psicologia, la filosofia i la teologia, entre d’altres vocacions i oficis i que des de molt joves hem experimentat un sincer anhel de trascendència al que sempre i en totes les circumstàncies de la vida hem guardat fidelitat, conreant-lo lo millor que hem pogut.

No cal dir una cosa per altra: ara que ja som en la maduresa sentim que dels fruits d’aquella aspiració no en podem fer un gaudi privat, ans bé, creiem que cal oferir-los al proïsme, tant al conegut com al desconegut, sense esperar més gratificació que la de compartir el béns en comunitat.

Per aquest motiu hem obert el dojo Keisei, això és: per ensenyar l’art de Zazen a totes aquelles persones que vulguin assolir una excel·lència de vida: poder escriure un parell de línies dient “Qui som“.

Per lo demés, practiquem Zazen d’acord a l’escola Soto, en la línia de Kodo Sawaki i Taizen Deshimaru. Se’ns pot trobar indexats al directori de la Coordinadora d’Entitats Buddhistes de Catalunya.