Hannya Haramita Shingyo

 

En una entrada posterior oferirem la lletra del Sutra del Cor (Hannya Haramita Shingyo) perquè aquell que ho desitgi el pugui recitar, per a ús privat o per a ús litúrgic i comunitari. Pel moment deixem aquí el Sutra recitat pel mestre Deshimaru, en una gravació que ha esdevingut històrica. Servirà als principiants per a familiaritzar-se amb la cadència i entonació canònica dins de l’escola Soto Zen.

 

1 thought on “Hannya Haramita Shingyo

  1. La voz del maestro Taisen Deshimaru nos proporciona el ritmo de este magnifico sutra. Su fuerza nos coloca en la Vía…y la sabiduría del sutra nos permite liberarnos de todo lo que nos ata. Desde el más ínfimo de nuestros pensamientos. Gassho para todos. Sensei Paul Quintero / Discípulo directo de Taisen Deshimaru.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *