Zazenkai de Rohatsu

El proper dia 6 de desembre celebrarem un zazenkai, una jornada intensiva de zazen que tindrá lloc pel matí i fins el migdia, i aixó per celebrar dignament la festa de Rohatsu, que commemora la il·luminació de Buddha, una de les festivitats més importants del buddhisme. Lo habitual és fer una sesshin que va del dia 2 al dia 8 de desembre, però aquest any no la farem perquè encara no tenim la casa preparada per poder fer un acolliment tant intens. Potser l’any que vé. Segur.

El nostre Tenzo, el boddhisatva Shōzen, s’encarregarà de preparar i distribuir la genmai i la vianda comunitària, per lo que es prega a tothom que vulgui participar que porti un bol i una cullera de fusta embolicats amb un tovalló.

El primer zazen començarà a les 09:00 per lo que s’aconsella a tothom que sigui al Dojo com a mínim un quart d’hora abans. La segona recepció serà a les 10:00. i la cerimònia s’allargarà fins les 14:00.

Gassho

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *